Nā loina a me nā pono o ka Mīkini EMSculpt

ʻO ke kumu o ka mīkini EMSculpt:
Hoʻohana ka Mīkini EMSculpt i ka ʻenehana electromagnetic (HIFEM) kiʻekiʻe e hoʻoulu ai i nā ʻokiʻoki i hoʻopaʻa ʻia.Ma ka hoʻokuʻu ʻana i nā pulse electromagnetic, hoʻoulu ia i nā ʻokiʻoki supramaximal muscle, e hana ana e hoʻonui i ka ikaika a me ke kani.ʻAʻole like me ka hoʻomaʻamaʻa maʻamau, hiki i ka EMSculpt Machine ke hoʻokomo i nā ʻiʻo i kahi pae hohonu, e hopena i kahi hoʻomaʻamaʻa ʻoi aku ka maikaʻi.

EMSculpt-Mekini
Nā pōmaikaʻi o ka mīkini EMSculpt:
1. Hoʻemi ʻia ka momona: ʻO nā ʻokiʻoki ikaika i hoʻoikaika ʻia e EMSculpt Machine e hoʻoulu i kahi pane metabolic i ke kino.ʻO kēia pane e hoʻoulu i ka haki ʻana o nā momona momona ma ka wahi i manaʻo ʻia, e alakaʻi ana i ka hoʻemi ʻana i ka momona kūloko.ʻIke ʻia kēia kaʻina hana he lipolysis a hiki ke hopena i kahi hiʻohiʻona slimmer a ʻoi aku ke kiʻi.
2. Muscle Building: Hāʻawi ka EMSculpt Machine i kahi hopena maikaʻi no nā poʻe e nānā ana e hoʻonui i ko lākou leo ​​ʻiʻo.ʻO ka hoʻihoʻi hou ʻana a me ka ikaika o ka ʻiʻo ʻana e hoʻoulu i ka ulu ʻana o ka ʻiʻo a hoʻoikaika i nā ʻiʻo ʻiʻo.
3. Hiki i kahi kau hoʻokahi, ma kahi o 30 mau minuke, hiki ke hāʻawi i nā pono like me nā hola o ka hoʻomaʻamaʻa kuʻuna.
ʻO kēia ka mea kānalua ke koho maikaʻi loa no ka poʻe makemake e hoʻohana i ka manawa ʻāpana e lilo i ke kaumaha a mālama pono.
ʻO 4.EMSculpt Machine kahi kaʻina hana ʻole.

4-Nā lima-EMSculpt-Machine

4-Handles-EMSculpt-Machine-me-cushions

EMSculpt-Machine me ʻelua cushions

EMSculpt


Ka manawa hoʻouna: Dec-13-2023