ʻO ke kumu kūʻai ʻo Cryoskin 4.0 Factory maikaʻi loa

I ka ʻimi ʻana i ke olakino a me ka nani, ua lilo ka mana o ka ʻenehana i mea hoʻoikaika nui no mākou e neʻe i mua. ʻO Cryoskin 4.0, ma ke ʻano he slimming a me nā mea nani i manaʻo nui ʻia ma ka mākeke o kēia manawa, ke lilo nei i mea koho mua loa o nā salona nani he nui, nā kikowaena SPA a me nā mea hoʻohana home ma muli o kāna kumu hana kūʻokoʻa, kūpono nui a me ke kumukūʻai kūpono.

ke kumu kūʻai mīkini hoʻoemi cryo
Manaʻo hana:
Cryoskin 4.0hoʻohui i nā ʻenehana kumu ʻehā o Cryoskin (cryotherapy), Thermal (heat therapy), EMS (electrical muscle stimulation) a me TShock (shock wave therapy). Hana ia ma nā ʻāpana like ʻole o ke kino o ke kanaka ma ke ʻano non-invasive e hoʻokō i ka hōʻemi momona a me ke ʻano kino. Loaʻa iā ia nā hopena he nui e like me ka slimming a me ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻili.
ʻO Cryoskin (cryotherapy): hoʻohana i nā mahana haʻahaʻa loa (maʻa mau ma lalo o kekahi mau degere ma lalo o ka zero) e hoʻomaʻalili koke i ka ʻili o ka ʻili, e hoʻokau maoli i nā mea momona i ka apoptosis a hoʻokuʻu ʻia mai ke kino ma o ka ʻōnaehana lymphatic, a laila e hoʻokō ai i ke kumu o momona momona. I ka manawa like, hiki i ka wela haʻahaʻa ke hoʻoikaika i ka hana ʻana o ka collagen a hoʻonui i ka elasticity o ka ʻili.
Thermal (thermal therapy): Kū'ē i ka cryotherapy, hoʻomaʻamaʻa ka thermal therapy i nā papa hohonu o ka ʻili, hoʻoikaika i ke kahe o ke koko, hoʻolalelale i ka metabolism, kōkua i ka hoʻopau ʻana i nā toxins a me nā ʻōpala i loko o ke kino, a hoʻoikaika hou i ka puhi ʻana i ka momona a me ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻili.
EMS (Electrical Muscle Stimulation): Hoʻoulu i ka ʻiʻo ʻana o ka ʻiʻo ma o ka microcurrent, hoʻohālikelike i nā hopena hoʻoikaika kino, hoʻonui i ka ikaika a me ka hoʻomanawanui, a hoʻoikaika i ka puhi ʻana i ka momona e hoʻokō i nā hopena hoʻohālikelike kino. Hiki i ka ʻenehana EMS ke hoʻomaikaʻi i ka ʻili a hoʻomaikaʻi i ka paʻa o ka ʻili.
TShock (Shock Wave Therapy): E hoʻohana i nā hawewe kani ikaika nui e hana i nā papa hohonu o ka ʻili e hoʻoikaika i ka hoʻoulu hou ʻana a me ka hoʻoponopono hou ʻana, e hōʻemi pono i ka cellulite (Cellulite), e hoʻopaʻa i ka ʻili, a hoʻonui i ka contour holoʻokoʻa.

mīkini hoʻoemi cryo cryo slimming ʻO ka mīkini Cryoskin 4.0
Ke hilinaʻi nei ʻo Cryoskin 4.0 i kāna mau pono ʻenehana piha e lawe mai i nā hopena koʻikoʻi:
ʻO ka hōʻemi ʻana a me ke ʻano o ka momona: ʻO ka ʻōpū, nā ʻūhā, nā lima a i ʻole ke kua, hiki i ka Cryoskin 4.0 ke hōʻemi maikaʻi i ka hōʻiliʻili momona a kōkua i nā mea hoʻohana e hoʻohālike i ko lākou kiʻi kūpono.
Hoʻopaʻa ʻili: Ma ka hoʻolaha ʻana i ka hana collagen a me ka hoʻoulu hou ʻana o ke kelepona, hiki i ka Cryoskin 4.0 ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka paʻa ʻana o ka ʻili a hōʻemi i nā wrinkles a me ka haʻalulu.
E hoʻomaikaʻi i ka cellulite: ʻO ka ʻenehana TShock he hopena koʻikoʻi koʻikoʻi i ka cellulite, e ʻoi aku ka maʻalahi o ka ʻili.
ʻO ka nani o ke kino holoʻokoʻa: ʻAʻole i kaupalena ʻia i nā ʻāpana kino, hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Cryoskin 4.0 no ka mālama nani o nā wahi maʻalahi e like me ka maka, ka ʻāʻī, nā lima, a me nā mea ʻē aʻe e hoʻokō ai i ke kino holoʻokoʻa.
Palekana a ʻeha ʻole: ʻAʻohe ʻoki, ʻaʻohe manawa hoʻōla, a ʻaʻohe hilinaʻi i nā huahana o waho. ʻO ke kaʻina hana lapaʻau o Cryoskin 4.0 he palekana a me ka ʻeha ʻole, a kūpono i nā poʻe o nā makahiki āpau.

Ka hopena

moonlight-四方冷热详情_10
Cryoskin 4.0 kumu kūʻai hale hana:
Ma ke ʻano he hāmeʻa slimming kiʻekiʻe a me ka nani, ʻo Cryoskin 4.0 nā kumukūʻai like ʻole ma muli o kāna hoʻonohonoho. Hāʻawi ʻo Shandongmoonlight iā ʻoe i nā kumu kumu kumu kūʻai. Kūʻai ʻo Cryoskin 4.0 no $2,000 a i $5,000. Pono e hoʻoholo ʻia ke kumukūʻai kikoʻī ma muli o nā pono kikoʻī o ke keʻena salona nani / salon nani, kālā, a me nā mea pono hou i kūʻai ʻia (e like me nā probes o nā ʻano like ʻole, nā pūʻolo mea kōkua hou, a pēlā aku). No nā mea hoʻohana pāʻoihana e like me nā salona nani a me nā kikowaena SPA, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka hoʻihoʻi ʻana o Cryoskin 4.0 i ka hoʻopukapuka kālā a hiki ke huki i nā mea kūʻai aku e ʻimi nei i ke olakino a me ka nani.

moonlight-四方冷热详情_07

lima lima

14 13 hale hana lepo ʻole
E ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou noCryoskin 4.0nā kikoʻī a me ke kumukūʻai hale hana.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-22-2024